Voorstellingen

VOORSTELLINGEN VOOR HET PRIMAIR ONDERWIJS

Voor het primair onderwijs spelen we elk schooljaar twee voorstellingen. Het schooljaar 2017-2018 spelen we in september/oktober PETER VÓÓR PAN en op aanvraag spelen we Pesten is toch leuk.

Doe mee met PETER VÓÓR PAN Jongerentheater Quint

Reserveer via onderstaand formulier voor een schoolvoorstelling PETER VÓÓR PAN

 

Controle

  • Submit

Heeft u vragen? mail naar educatie@jongerentheaterquint.nl

Ter voorbereiding op het theaterbezoek en/of als verdieping, is er de mogelijkheid een spelworkshop te volgen aan de hand van de voorstelling. Zo leren kinderen in een korte tijd hoe het is om met een dergelijke voorstelling aan het werk te gaan en worden er o.a. kleine scènes gespeeld en dialogen geoefend. Kosten voor de workshop € 55 exclusief reiskosten. De workshop duurt 60 minuten en wordt aan bestaande lesgroepen aangeboden. Wilt u de workshop boeken: Mail naar workshops@jongerentheaterquint.nl

 

PESTEN IS TOCH LEUK
“Nikki is een pester. Van haar vorige school is ze afgestuurd. Samen met haar vader is ze verhuisd naar een nieuwe omgeving. Van moeder hebben ze alleen nog een medaillon.

pesten is toch leuk

Klaar voor een nieuwe start. Vader is hoopvol. Op school zit Nikki naast Herbert. Elke dag boterhammen met leverpastei en een banaan. Het ideale slachtoffer. Samen met de stoere Albert pest ze als vanouds. Je denkt, het kan niet erger, maar het lukt haar elke keer. Meester Hans(worst) heeft er genoeg van en bedenkt samen met vader een list. Nikki’s medaillon wordt gestolen. Krijgt ze het nog terug? Bijt Herbert van zich af? Is pesten nog wel leuk als je zelf gepest wordt?”


Heeft u vragen of wilt u de voorstelling boeken dan kan dat via:

educatie@jongerentheaterquint.nl