Doe mee!

Momenteel zijn wij in beraad om onze voorstellingen en audities aan te passen naar de maatregelen omtrent COVID-19. Bij aanmelding voor de auditie word je op de hoogte gehouden. De voorstelling en audities gaan vooralsnog dus wel door, maar met gepaste maatregelen.

Ben jij of ken jij iemand die van acteren, dansen en zingen houdt?

Jongerentheater Quint is op zoek naar spelers voor de nieuwe familievoorstelling van 2020 KRUISTOCHT IN SPIJKERBROEK!

KRUISTOCHT IN SPIJKERBROEK
Wij zijn op zoek naar circa 30 jongeren in de leeftijd van 12 t/m 23 jaar, 24 jonge spelers tussen de 7-11 jaar en 8 oudere spelers van 23+ uit (de regio) Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel of Zuidplas. 

AUDITIES
De audities vinden plaats op zaterdag 9 mei. Je hoeft voor de audities niets voor te bereiden, want we gaan gewoon een paar uur met elkaar dansen, zingen en toneelspelen. Locatie: IJsselcollege te Capelle aan den IJssel (Pelikaanweg 1). Tegen die tijd ontvang je meer informatie over het auditieproces. 

MEESPELEN
Als je geselecteerd en uitgenodigd wordt om mee te spelen, repeteren we vanaf mei ieder weekend op zaterdag en zondag in het IJsselcollege te Capelle aan den IJssel. Iedere week krijg je een nieuw rooster. Afhankelijk van je rol zal je mogelijk minder dan twee volle weekenddagen per week repeteren. De jonge spelers en 23+ groep repeteren minder, wellicht slechts één dagdeel per weekend en in de laatste week meerdere dagdelen. De voorstellingen zijn in de grote zaal van het Isala Theater, De Tuyter te Krimpen aan den IJssel, Theater Swanla te Zevenhuizen en Hofpleintheater te Rotterdam.

VOORWAARDEN
Als je je hebt ingeschreven:
– Maak je tijdens de audities kennis met de makers en met elkaar.
– Ga jij of als je < 18 jaar bent, je ouder(s) en/of verzorger(s) akkoord met onze Algemene Voorwaarden.
– Ben je beschikbaar tijdens de repetities en voorstellingen. Klik HIER voor het repetitie- en voorstellingenschema.
– Als je wordt geselecteerd en besluit mee te spelen, ben je lesgeld verschuldigd: € 225. Tot 21 jaar is de spelersbijdrage vrijgesteld van BTW. Voor jonge spelers geldt een bijdrage van € 125. Voor 23+ spelers stellen we voor aanvang van de repetities de benodigde repetitietijd vast. Op basis hiervan bepalen we een tarief (inclusief BTW). De spelersbijdrage is inclusief professionele opname van de voorstelling beschikbaar via Vimeo.
– Is het lastig om de lessen te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN!
(let op: inschrijven is mogelijk tot en met 5 mei)