Doe mee!

INSCHRIJVING GESLOTEN

In verband met COVID-19 veranderen er een aantal zaken voor de familievoorstelling. Onderstaande tekst is naar deze maatregelen aangepast. De voorstelling en audities gaan vooralsnog dus wel door, maar met gepaste maatregelen.

Ben jij of ken jij iemand die van acteren, dansen en zingen houdt?

Jongerentheater Quint is op zoek naar spelers voor de nieuwe familievoorstelling van 2020 DE PIRATENKONINGIN!

DE PIRATENKONINGIN
Wij zijn op zoek naar circa 30 jongeren in de leeftijd van 12 t/m 23 jaar en 24 jonge spelers tussen de 7-11 jaar uit (de regio) Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel of Zuidplas. 

In verband met de huidige Corona-maatregelen verschuift de aanmelddatum en verandert de auditie. De auditie gaat op basis van een filmpje, waarover je na de inschrijving meer informatie krijgt. We starten met digitale repetities en gaan gezamenlijk de vloer weer op zodra de richtlijnen van de overheid dat toestaan. Onderstaande tekst is aangepast naar de nieuwe maatregelen. 

AUDITIE
We vragen je een filmregistratie te maken, geïnspireerd op het thema De Piratenkoningin. Over de exacte invulling van de opdracht, ontvang je na aanmelden verdere informatie. De filmregistratie dient vóór 7 mei ingeleverd te worden.

Op zaterdag 9 mei zullen we enkelen van jullie vragen om via Zoom/Skype/Whatsapp maximaal een half uurtje aan de slag te gaan. We overleggen vooraf over het tijdstip.

MEESPELEN
Als je geselecteerd en uitgenodigd wordt om mee te spelen, starten we vanaf zaterdag 16 mei. We gaan ervan uit dat we op afstand beginnen. Dat zal voor allemaal even wennen zijn, maar dat levert zeker ook mooie en nieuwe dingen op. Zodra het toegestaan is (hopelijk 1 juni), gaan we weer live repeteren.

We repeteren ieder weekend op zaterdag en zondag in het IJsselcollege te Capelle aan den IJssel. Iedere week krijg je een nieuw rooster. Afhankelijk van je rol zal je mogelijk minder dan twee volle weekenddagen per week repeteren. De jonge spelers en 23+ groep repeteren minder, wellicht slechts één dagdeel per weekend en in de laatste week meerdere dagdelen. De voorstellingen zijn in de grote zaal van het Isala Theater, De Tuyter te Krimpen aan den IJssel, Theater Swanla te Zevenhuizen en Hofpleintheater te Rotterdam.

VOORWAARDEN
Als je je hebt ingeschreven:
– Maak je tijdens de audities kennis met de makers en met elkaar.
– Ga jij of als je < 18 jaar bent, je ouder(s) en/of verzorger(s) akkoord met onze Algemene Voorwaarden.
– Ben je beschikbaar tijdens de repetities en voorstellingen. Klik HIER voor het repetitie- en voorstellingenschema.
– Als je wordt geselecteerd en besluit mee te spelen, ben je lesgeld verschuldigd: € 225. Tot 21 jaar is de spelersbijdrage vrijgesteld van BTW. Voor jonge spelers geldt een bijdrage van € 125. Voor 23+ spelers stellen we voor aanvang van de repetities de benodigde repetitietijd vast. Op basis hiervan bepalen we een tarief (inclusief BTW). De spelersbijdrage is inclusief professionele opname van de voorstelling beschikbaar via Vimeo.
– Is het lastig om de lessen te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

INSCHRIJVING GESLOTEN