Doe mee!

Doe mee met de fotoshoot voor de poster van Kruistocht in spijkerbroek, de Jongerentheater Quint familievoorstelling van 2020.

INSCHRIJVING IS GESLOTEN!

  • We zoeken 12 kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud.
  • We hebben daarnaast 2 jongeren en 1 volwassene op de foto.
  • Wij zorgen voor de historische kleding

Datum: zondag 14 juli 2019, om 17.00 uur

Tijdstip: 17.00 uur aanwezig, 17.15 – 18.30 fotoshoot

Locatie: nader te bepalen > IJsselcollege, Pelikaanweg 1, of Hitlandbos, verzamelen bij de parkeerplaats bij de Groenendijk. Je ontvangt hier tzt een mail over.

We maken binnenkort het beeldmerk voor de familievoorstelling van 2020. De basis hiervan is altijd een prachtige foto van filmmaker/fotograaf Wilbert Eerland. Het meedoen met zo’n fotoshoot is een superleuke en bijzondere ervaring. De foto gebruiken voor de poster, de flyers, de website, in het boekje van het Isala theater en overal waar publiciteit voor de voorstelling handig is.

In Kruistocht in spijkerbroek hebben we anders dan gebruikelijk veel plekken voor basisscholieren. Daarnaast zoeken we jongeren, maar ook een aantal volwassen spelers. Daarom willen we een foto maken voor de poster waarin alle drie de groepen vertegenwoordigd zijn.

Een jongen van een jaar of 16 – moderne kleding, mobieltje – staat tussen een groep van 12 basisscholieren. Deze kinderen dragen historische kleding. Er staat een pubermeisje van 15 links achter de jongen. Zij steunt hem. Rechts, helemaal achterin staat een volwassen man. Hij is een gevaar. Draagt een monnikspij.

Familievoorstelling De Bokkenrijders

INSCHRIJVING IS GESLOTEN!

Momenteel repeteert JONGERENTHEATER QUINT voor de nieuwe familievoorstelling “DE BOKKENRIJDERS”

Mag je geld stelen als je arm bent om medicijnen te kopen voor je zieke moeder? Armoede hoort iets van vroeger te zijn. Of van heel ver weg. Maar het is van alle tijden en soms dichterbij dan je denkt. In onze voorstelling zien we hoe mensen in nood een uitweg zoeken en sociaal onrecht proberen te bestrijden.

In 2019 maken we daarom een nieuwe versie van onze eerdere voorstelling De Bokkenrijders. We sluiten daarbij aan bij ons filmproject Three First Kisses  en geven enkele historische regionale plekken een rol in de voorstelling.

Wil jij volgend jaar graag meespelen en op de hoogte gehouden worden van de voorstellingen van Jongerentheater Quint?

Ik heb interesse om mee te spelen in een voorstelling

 

Fieldset

     

    Verificatie