APP-LAND

De laatste dagen van de vrije wil

APP-LAND 1
APP-LAND 2
APP-LAND 3

Zit jij de hele dag te scrollen op TikTok en Instagram? Gebruik jij ook van die handige apps om je agenda in te delen? Zijn Siri, Alexia of Google Home je beste vriend? Dan is de realiteit van de voorstelling APP-LAND dichterbij dan je denkt! De voorstelling is herkenbaar voor jong en oud. Aangeraden leeftijd is 10+ jaar.

APP-LAND vertelt een spannend verhaal over app-bedenkers Leslie en Wes die van plan zijn om zoveel ‘slechte’ apps op de mensen los te laten, dat er wel protest moet komen. Niets is echter minder waar. Mensen blijken hun vrijheid graag op te geven voor meer zekerheid en veiligheid middels apps. Dat leidt namelijk ook tot positieve dingen: er is minder criminaliteit, verspilling en milieuvervuiling.

Maar, wegen de voordelen wel op tegen de nadelen? Wat betekent vrijheid eigenlijk? En leven we nog wel in vrijheid als we ons steeds meer laten leiden door artificial intelligence? Wat doet social media met je en krijg je hierdoor nu meer of juist minder betekenisvolle contacten? En wie profiteert er nu eigenlijk het meest van al ons geklik, gelike en geswipe?

 Laat je meevoeren naar een wereld die dichterbij is dan je durft toe te geven!
APP-LAND 1
APP-LAND 2
APP-LAND 3
APP-LAND 1
APP-LAND 2
APP-LAND 3

De voorstelling is gebaseerd op ‘Het Alles’ van Dave Eggers; ook auteur van ‘De Cirkel’. Leeftijd: 10+ jaar.

Script & regie: Jeroen S. Rozendaal
Beweging: Renate de Jong
Muzikale leiding: Robin van Hilten
Video, geluid & grafiek: Wilbert Eerland
Lichtontwerp & techniek: Vincent van Houwelingen
Grime: Marry Verseveld
Kledingadviezen: Carlijn Petermeijer
Kleding: Renske van Oosten
Publiciteit: Anne Schmitz
Productie: Anne Schmitz, Loretta Bergwerff & Jeroen S. Rozendaal

Spel, zang & dans:
Dion Berkvens, Luka Biemond, Vonne Biemond, Vera Cup, Kaylee van Haaren, Noor Hospers, Chantal de Jager, Berit Kesling, Livia Kesling, Serginho Peters, Renske van Oosten, Anne Schmitz, Liselotte Schmitz & Jarred Sewsingh.

APP-LAND 1
APP-LAND 2
APP-LAND 3