Workshops

Theaterworkshops voor het primair onderwijs

Stichting Jongerentheater Quint biedt theaterworkshops aan voor onder andere het primair onderwijs. De workshops staan inhoudelijk op zichzelf, de kinderen hoeven er daarom niet van tevoren op te worden voorbereid. De workshops worden op school gegeven. Het liefst in een speellokaal of anders in een groot lokaal waar de stoelen en tafels zoveel mogelijk aan de kant zijn gezet.

Spoken

Theaterworkshop waarin leerlingen in de huid kruipen van enge monsters.

Spoken

In deze workshop wordt aan de hand van een spookverhaal toneelles gegeven. We weten allemaal dat spoken niet bestaan. Nou ja, behalve dan als je in je bed ligt en het spookuur nadert. Op een avond besluit je de spoken zelf eens flink de stuipen op het lijf jagen!

De workshop is opgebouwd uit een warming-up, oefeningen, het verhaal en het spelen van het verhaal. Thema’s die in deze workshop behandeld worden, zijn: inlevingsvermogen, spanningsopbouw, expressie en fantasie.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Workshop aanvragen

Iedere workshop kost €65,- exclusief reiskosten en duurt één klokuur. Zeker voor de jongste groepen is een uur soms lastig vol te houden. In overleg met de groepsleerkracht kan de docent besluiten om de workshop te verkorten.

De workshops worden gegeven aan bestaande lesgroepen. Als er speciaal groepen worden samengesteld hanteren wij een maximale groepsgrootte van 15 leerlingen.

Naast ons vaste aanbod, bieden wij ook de mogelijkheid voor workshops op maat.
Voor vragen en/of boekingen kunt u .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Geschikt voor groep

3 & 4