Yvonne, prinses van Bourgondië

Speel mee!

Schitter op het toneel met een gezellige groep jongeren

Yvonne, prinses van Bourgondië 1
Yvonne, prinses van Bourgondië 2
Yvonne, prinses van Bourgondië 3

Heb jij altijd al in een te gekke theatervoorstelling willen spelen en dansen met een gezellige groep jongeren? Dan is dit je kans! Jongerentheater Quint is opzoek naar spelers tussen de 13 en 29 jaar oud voor de jongerenvoorstelling Yvonne, prinses van Bourgondië. Zit je nog op de basisschool? Dan kan je helaas niet deelnemen aan de jongerenvoorstelling. Maar niet getreurd! In het voorjaar starten we met repeteren voor de familievoorstelling, waarvoor we ook spelers op het basisonderwijs zoeken.

Yvonne, prinses van Bourgondië’ is een Shakespeare-parodie van de Poolse schrijver Witold Gombrowicz bewerkt voor Jongerentheater Quint. Het is het verhaal van een onbeduidend en stil meisje met wie de prins in een opwelling trouwt, voornamelijk om zijn ouders te pesten. Maar in de passieve en trage Yvonne ziet iedereen aan het hof zijn eigen lelijkheid gespiegeld. Dat roept haat en agressie op… en men ziet maar één oplossing: Yvonne moeten worden vermoord…

Yvonne, prinses van Bourgondië 1
Yvonne, prinses van Bourgondië 2
Yvonne, prinses van Bourgondië 3

WIE ZOEKEN WE?

Jongerentheater Quint op zoek naar circa 14 jongeren in de leeftijd van 13 t/m 29 jaar uit (de regio) Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel of Zuidplas. We zoeken een mix van ervaren en onervaren spelers. We nodigen je van harte uit kennis te komen maken bij een plezierige auditie.

AUDITIE

Aanmelden voor de auditie kan tot vrijdag 21 januari 17:00 uur.

De auditie vindt plaats op zondag 23 januari 2022. Na inschrijving voor de auditie word je op de hoogte gebracht van verdere informatie omtrent de auditie. Locatie: IJsselcollege te Capelle aan den IJssel (Pelikaanweg 1).

MEESPELEN

Vanaf zondag 30 januari repeteren we wekelijks (iedere zondag) in het IJsselcollege te Capelle aan den IJssel. Iedere week krijg je een nieuw rooster. De voorstellingen zijn in de Luc Lutz zaal van het Isala Theater (Capelle) op woensdag 11, donderdag 12, vrijdag 13 en zondag 15 mei 2022.

 Let op: het repetitieproces en de voorstellingen zijn afhankelijk van de coronamaatregelen. We houden deze nauwlettend in de gaten en informeren je over veranderingen indien nodig.

VOORWAARDEN

Als je je hebt ingeschreven:

- Maak je tijdens de auditie kennis met de makers en met elkaar.

- Ga jij of als je < 18 jaar bent, je ouder(s) en/of verzorger(s) akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

- Ben je beschikbaar tijdens alle repetities en voorstellingen.

- Als je wordt geselecteerd en besluit mee te spelen, ben je lesgeld verschuldigd: €145 exclusief BTW. Tot 21 jaar is de spelersbijdrage vrijgesteld van BTW.

- Is het lastig om de lessen te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

Inschrijven voor deze voorstelling