Reserveren

Familievoorstelling ‘De Piratenkoningin’ (4+)


De bekendste Ierse zeerover was een vrouw! Wie had dat ooit gedacht? Met haar woeste rode krullen en haar prachtige felle ogen deed Grace O’Malley menig mannenhart sneller kloppen… van angst!

We gaan terug naar 1580, naar het arme Ierland dat door de Engelsen veroverd wordt. En waar Grace de enige is, die de droom van vrijheid levend houdt. Een voorstelling over het verlangen om vrij te zijn. Gespeeld, gezongen en gedanst in Ierse stijl door veertig speler van Jongerentheater Quint.

De makers zijn: Marnix Keeven (regie en scriptbewerking), Renate de Jong (dans/beweging), Renske van Oosten (dans/beweging), Robin van Hilten (muziek), Nils Schwartz (zangrepetitor).

Kaarten zijn verkrijgbaar voor:

Hofpleintheater (Benthemplein 13, Rotterdam)
Zondag 8 november 15.00 en 19.30 uur
Voor reserveringen klik hier.

Jongerenvoorstelling ‘GELUK!’

Een absurd zwarte komedie.
Vrij naar de Lindsay Anderson film O’Lucky Man! met composities van Alan Price


Mitchell is de vleesgeworden Amerikaanse droom. Vol ambitie en doorzettingsvermogen is hij vastbesloten om ‘het te maken in de wereld’. 
Hij is echter niet de enige die dat wil en blijkt vooral goed van pas te komen bij het realiseren van de meedogenloze carrièreplannen van andere gelukszoekers. Berooid blijft hij achter met de vraag: Wat is geluk? En waar is het te vinden?

Dertien spelers van Jongerentheater Quint leven zich uit in deze bewerking van de 70’s cultklassieker, die in het Trump-tijdperk weer verrassend actueel is geworden.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor: 

Isala Theater (Stadsplein 5, Capelle aan den IJssel)
Woensdag 16 december 19.00 en 21.00 uur
Donderdag 17 december 19.00 en 21.00 uur
Zondag 20 december 13.30 en 15.00 uur (bij voldoende belangstelling)
Kaartverkoop via de website van het Isala Theater. Klik hier.
Reserveer snel. Er zijn circa 30 plaatsen beschikbaar per voorstelling.

De makers zijn: Jeroen S. Rozendaal (script & regie), Vera Cup (regie-assistentie), Renate de Jong (choreografie), Robin van Hilten (muzikale leiding & arrangementen).