Reserveren

Momenteel zijn wij in beraad om onze voorstellingen en audities aan te passen naar de maatregelen omtrent COVID-19. Het Isala Theater zal tot en met de zomervakantie gesloten zijn, waardoor onze jongerenvoorstelling helaas is geannuleerd. Wanneer de nieuwe data bekend zijn, wordt u op de hoogte gebracht. 

Jongerenvoorstelling ‘GELUK!’

Een absurd zwarte komedie
Vrij naar de Lindsay Anderson film O’Lucky Man! met composities van Alan Price

Mitchell is de vleesgeworden Amerikaanse droom. Vol ambitie en doorzettingsvermogen is hij vastbesloten om ‘het te maken in de wereld’.

Hij is echter niet de enige die dat wil en blijkt vooral goed van pas te komen bij het realiseren van de meedogenloze carrièreplannen van andere gelukszoekers. Berooid blijft hij achter met de vraag: Wat is geluk? En waar is het te vinden?

Dertien spelers van Jongerentheater Quint leven zich uit in deze bewerking van de 70’s cultklassieker, die in het Trump-tijdperk weer verrassend actueel is geworden.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor: nieuwe data worden nader bepaald

wo 22 april 19:30 / Isala theater
do 23 april 19:30 / Isala theater
zo 26 april 15:00 / Isala Theater
Reserveren kan hier

Geluk! wordt o.a. gemaakt door Jeroen S. Rozendaal (script & regie), Vera Cup (regie-assistentie), Renate de Jong (choreografie), Robin van Hilten (muzikale leiding & arrangementen),  met Anne Schmitz, Cas Reijnen, Dion Berkvens, Esmée Wagelaar, Iva van Dam, Julie Tönder, Leya Goudriaan, Liselotte Schmitz, Luka Biemond, Mike Berendsen, Serginho Peters, Vonne Biemond & Wilbert Eerland.