Reserveren

Film ‘Krimpen Mon Amour’

Herinner jij je allereerste zoen? Onzeker, onhandig en storm in je hoofd. Zenuwslopend en toch heerlijk verliefd? Jongerentheater Quint presenteert de film ‘Krimpen Mon Amour’

… verliefd terwijl je ouders gaan scheiden
.… verliefd op een meisje, als je zelf een meisje bent
.… verliefd zijn en je allereerste zoen.

Kom kijken naar deze fantastische film over de liefde!
Een speelfilm van een uur over het ontbranden van drie liefdes tijdens het repeteren van een voorstelling. In samenwerking met vele Krimpenaren en Krimpense culturele instellingen en met Krimpen aan den IJssel als uniek decor.

Kom op deze Valentijnsdag naar de première van de film en ervaar de LIEFDE ❤️ Reserveer snel je kaartjes want de vertoning van 19:30 is al uitverkocht!

vr 14 februari 2020 / 16:30 De Tuyter. Reserveren kan hier
vr 14 februari 2020 / 21:00 De Tuyter. Reserveren kan hier

Jongerenvoorstelling ‘GELUK!’

Een absurd zwarte komedie
Vrij naar de Lindsay Anderson film O’Lucky Man! met composities van Alan Price

Mitchell is de vleesgeworden Amerikaanse droom. Vol ambitie en doorzettingsvermogen is hij vastbesloten om ‘het te maken in de wereld’.

Hij is echter niet de enige die dat wil en blijkt vooral goed van pas te komen bij het realiseren van de meedogenloze carrièreplannen van andere gelukszoekers. Berooid blijft hij achter met de vraag: Wat is geluk? En waar is het te vinden?

Dertien spelers van Jongerentheater Quint leven zich uit in deze bewerking van de 70’s cultklassieker, die in het Trump-tijdperk weer verrassend actueel is geworden.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor:

wo 22 april 19:30 / Isala theater
do 23 april 19:30 / Isala theater
zo 26 april 15:00 / Isala Theater
Reserveren kan hier

Geluk! wordt o.a. gemaakt door Vera Cup (regie), Renate de Jong (beweging), Robin van Hilten (muzikale leiding), Jeroen S. Rozendaal (script & regiecoaching) met Anne Schmitz, Cas Reijnen, Dion Berkvens, Esmée Wagelaar, Iva van Dam, Julie Tönder, Leya Goudriaan, Liselotte Schmitz, Luka Biemond, Mike Berendsen, Serginho Peters en Vonne Biemond.