Inschrijven audities BONDGIRLS en BOY/GIRL

Jongerentheater Quint speelt JV2017 (2)     Jongerentheater Quint speelt JV2017jpg

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN

Wil je kijken naar onze jongerenvoorstelling 2016? Donderdag 27 oktober en woensdag 2 november is de reprise van Pinokkio & co. Genomineerd voor Beste Nieuwe Musical door Stichting Amateur Musical Award.  Kijk hier voor de trailer en kaarten: https://www.isalatheater.nl/zoeken/?zoek=pinokkio+%26+co

Schrijf je in vóór do 27 oktober 2016 via onderstaand formulier

Jongerentheater Quint is op zoek naar circa 18 spelers met en zonder ervaring voor de jongerenvoorstellingen van 2017

WAT
BONDGIRLS
James Bond is een mazzelpik. Al meer dan vijftig jaar deelt hij het witte doek met gevaarlijke, sexy, onafhankelijke, briljante en knappe vrouwen. Vanaf het moment dat Ursula Andress in haar bikini opdook uit zee – elegant, krachtig – omarmde de wereld een nieuw vrouwelijk ideaal: de Bondgirl. De vrouwenrollen in de wereld van Bond zijn gevierd, bediscussieerd en vervloekt.

BONDGIRLS is een spel- en zangvoorstelling over seks, stijl, taboes en emancipatie… Een ode aan de actrices die een onvergetelijke indruk achterlieten op onze dromen van celluloid.

BOY/GIRL
Ulysses wordt door zijn vader gedwongen om jonge meisjes te ronselen voor prostitutie, maar hij wordt verliefd op zijn eerste slachtoffer: de veetienjarige Sofia. Hij kan haar alleen redden als hij zijn vader een ander meisje brengt, zodat hij toch onderdeel wordt van een keiharde wereld die hij had willen vermijden. Een wereld waar voor ontsnapping een hoge prijs betaald wordt.

BOY/GIRL is een confronterende spel- en dansvoorstelling over het fenomeen ‘loverboys’ en gebaseerd op de sociaal-ethische thriller ‘Las Elegidas’ van de Mexicaanse regisseur David Pablos. Deze film werd ook grotendeels door jonge amateur-acteurs gespeeld.

De makers: Jeroen Rozendaal, Robin van Hilten en Fleur Melssen

WIE
Wij zijn op zoek naar circa 18 jongeren in de leeftijd van 14 t/m 27 jaar, uit (de regio) Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel of Zuidplas. Er is voorkeur voor spelers woonachtig in Capelle aan den IJssel.

AUDITIES
De audities zijn op zondag 30 oktober 2016 van 18.00 tot 22.00 uur. Je hoeft voor de audities niets voor te bereiden, want we gaan gewoon een paar uur met elkaar dansen, zingen en toneelspelen.

MEESPELEN
Als je geselecteerd en uitgenodigd wordt om mee te spelen repeteren we vanaf 6 november iedere zondagmiddag in het IJsselcollege te Capelle aan den IJssel. De voorstellingen zijn – onder voorbehoud – op wo 12, do 13 en zo 16 april in de kleine zaal van het Isala Theater. De schoolvoorstellingen worden in overleg geboekt.

KOSTEN
Meedoen aan de audities kost € 5. Jouw inschrijving is definitief na betaling van € 5 inschrijfgeld. Dit bedrag dient uiterlijk 29 oktober op onze rekening te staan:
NL02 INGB 0009 0128 36 t.n.v. Jongerentheater Quint o.v.v. Auditie JV2017 en je volledige naam.
Met het inschrijfgeld dekken we een deel van de kosten van ondermeer administratie en locatiehuur.

VOORWAARDEN
Schrijf je voor do 27 oktober in!  Als je je hebt ingeschreven:
– Ben je op de dag van de première in april 2017 minimaal 14 jaar.
– Maak je tijdens de audities kennis met de makers en met elkaar.
– Ga jij of als je < 18 jaar bent, je ouder(s) en/of verzorger(s) akkoord met onze Algemene Voorwaarden
– Ben je beschikbaar tijdens de repetieties en voorstellingen.
– Betaal je als je geselecteerd bent uiterlijk 4 december 2016 € 135 spelersbijdrage. (Tot 21 jaar is de spelersbijdrage vrijgesteld van BTW.)
- Verklein je pasfoto alsjeblieft tot maximaal 50 KB.