PETER VÓÓR PAN


Doe mee met PETER VÓÓR PAN Jongerentheater Quint

INSCHRIJFTERMIJN GESLOTEN! 

Vanaf zaterdag 9 september te zien in het theater!

Doornroosje is inmiddels voorbij. De laatste voorstelling was helemaal uitverkocht! Net als onze onze jongerenvoorstellingen BONDGIRLS en BOY/GIRL dit jaar.

De familievoorstelling die in september 2017 in première gaat is PETER VÓÓR PANBetover jij ons met je spel, zang en dans? Jongerentheater Quint zoekt 30 spelers van 12 tot en met 22 jaar.

Meld je uiterlijk 31 maart 2017 aan voor de workshops die plaatsvinden op vrijdagavond 21 april 2017, waarin we op zoek gaan naar spelers die publiek kunnen betoveren met spel, zang en dans.

– Lijkt het je leuk om onder professionele begeleiding samen met 39 andere jongeren een theatervoorstelling te maken?
– Woon je in de regio Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Zuidplas?
– Zit je in het schooljaar 2017-2018 in de brugklas of ben je tussen de 12 en 22 jaar?
– Heb je ervaring (of juist helemaal niet) met theater spelen?
– Wil je circa 15 voorstellingen spelen in minstens drie theaters?
– Wil je daarvan 8 schoolvoorstellingen spelen (onder schooltijd) voor basisscholieren?
– Tijdens de workshops spel, zang en dans maak je kennis met de makers en met elkaar. Je krijgt een indruk hoe het is om samen aan een voorstelling te werken en de makers krijgen een indruk van jou en van wat je kunt (leren).
– De repetities zijn vanaf zaterdag 13 mei 2017 elke zaterdag en zondag van 10.00-18.00 uur (zomervakantie uitgezonderd) en vanaf woensdag in de laatste week van de zomervakantie.
– De voorstellingen zijn in september en oktober 2017. Première zaterdag 9 september 2017 in het Isala Theater in Capelle aan de IJssel.

INSCHRIJVEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK! Houd de site in de gaten voor nieuwe voorstellingen waar je wel auditie voor kan doen.

Als je je inschrijft:
– Krijg je in de week voorafgaand aan de workshops het programma van die avond.
– Ook als je al eerder(e keren) hebt meegedaan aan een van onze voorstellingen, verwachten de makers je bij de workshops.
– Ga jij of als je < 18 jaar bent, je ouder(s) en/of verzorger(s) akkoord met onze Algemene Voorwaarden
– Ben je beschikbaar tijdens de repetities en voorstellingen als in het Repetitie-en-voorstellingsschema 2017(wijzigingen voorstellingsdata voorbehouden) zie ook onder aan deze pagina.
- Zorg je voor een max 50 kb pasfoto met in de bestandsnaam je voor- en achternaam.jpg (Verklein je uploadbestand ajb tot maximaal 50kb)
– Betaal je als je geselecteerd bent binnen veertien dagen na de eerste repetitiedag € 205 spelersbijdrage*.

*Tot 21 jaar is de spelersbijdrage vrijgesteld van BTW.

De makers Marnix Keeven (regisseur), Robin van Hilten (componist) en Renate de Jong (choreograaf) kijken uit naar je komst.
LET OP!
Het Filmkamp is op vrijwillige basis, en geen onderdeel van de repetities. De data zijn niet meer van toepassing. Het gaat om zaterdag 12 augustus t/m maandag 14 augustus, of vrijdag 11 t/m zondag 13 augustus. Dit geldt voor de spelers vanaf 12 jaar.

Repetitie-en-voorstellingsschema 2017