Inschrijven audities ALLEEN OP DE WERELD

Ben jij of ken jij iemand die van acteren, dansen en zingen houdt?

INSCHRIJVING GESLOTEN

Jongerentheater Quint is op zoek spelers met en zonder ervaring voor de nieuwe familievoorstelling van 2018 Alleen op de wereld!

ALLEEN OP DE WERELD
Alleen op de wereld is een feel good verhaal over de achtjarige vondeling Rémi die door zijn pleegvader wordt verkocht aan de oude straatmuzikant Vitalis. Met het aapje Jolie-Coeur en de honden Capi, Dolce en Zerbino trekt hij als rondreizend artiest door het keiharde Frankrijk van 1870 heen. Een ontroerende zoektocht van een kleine jongen op zoek naar zijn familie. Gebaseerd op het prachtige boek Sans Famille van Hector Malot (1878).

Wij zijn op zoek naar circa 30 jongeren in de leeftijd van 12 t/m 24 jaar, uit (de regio) Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel of Zuidplas. Naast jongeren vanaf 12 jaar zoeken we nu ook iemand die Rémi wil spelen. Een jongen of meisje van 9 t/m 13 jaar die van spelen en zingen houdt.

AUDITIES
De audities zijn op vrijdag 20 april 2018 van 18:00 tot 21:00 uur. Je hoeft voor de audities niets voor te bereiden, want we gaan gewoon een paar uur met elkaar dansen, zingen en toneelspelen. Locatie: IJsselcollege te Capelle aan den IJssel (Pelikaanweg 1).
Voor de rol van Remi is er een speciale auditie op zondag 22 april tussen 10:00 en 13:00.

MEESPELEN
Als je geselecteerd en uitgenodigd wordt om mee te spelen repeteren we vanaf 12 mei ieder weekend in het IJsselcollege te Capelle aan den IJssel. De voorstellingen zijn in de grote zaal van het Isalatheater, de Tuyter in Krimpen aan den Ijssel, theater Swanla in Zevenhuizen en de Entree.
Bekijk het Repetitie-en voorstellingsschema.

 

VOORWAARDEN
Schrijf je voor vrijdag 13 april in!  Als je je hebt ingeschreven:
– Ben je op de dag van de première in september 2018 minimaal 12 jaar.
– Zit je op het voortgezet onderwijs.
– Maak je tijdens de audities kennis met de makers en met elkaar.
– Ga jij of als je < 18 jaar bent, je ouder(s) en/of verzorger(s) akkoord met onze Algemene Voorwaarden.
– Ben je beschikbaar tijdens de repetities en voorstellingen.
– Als je wordt geselecteerd en besluit mee te spelen, ben je lesgeld verschuldigd: €225,-. Tot 21 jaar is de spelersbijdrage vrijgesteld van BTW. De Spelersbijdrage in inclusief professionele opname van de voorstelling beschikbaar via Vimeo.
– Verklein je pasfoto alsjeblieft tot maximaal 50 KB.